[vc_row el_class=”pleft30″][vc_column el_class=”tt-accordeon type-2″][vc_column_text]

Endodontika është dega dentare që përfshin trajtimin e endodontit, ose hapësirës – e pranishme brenda secilit dhëmb individual – në të cilën gjendet pulpa e dhëmbëve (e përbërë nga qeliza, enët e gjakut dhe nervat).

Eshtë e nevojshme të mbështetemi në terapinë endodontike kur një lezion karioz ose traumatik shkakton një ndryshim të pakthyeshëm të pulpës dentare, e cila mund të çojë në nekrozë.

 

KUR T TO K SERKONI ENDODONTIKIC?

Terapia endodontike përdoret ndonjëherë kur, duke përgatitur një dhëmb për qëllime protezash, zvogëlimi i indit dentar mund të çojë në nekrozë të pulpës. Në këtë rast nekroza është për shkak të shkaqeve jatrogjene.
Terapia endodontike ndahet në ortograde dhe retrograde.

 

Terapia endodontike ortograde përbëhet nga disa faza që mund t’i rendisim si më poshtë:

 

Elite Dental mund t’ju ndihmojë jo vetëm për endodontikën, por edhe për të gjithë gamën e kujdesit dentar, implantologjinë dentare, protezat e të gjitha llojeve, zbardhjen e dhëmbëve dhe higjienën orale dhe mund t’ju ofrojë pagesa të përshtatshme me këste për të gjitha shërbimet dentare.

 

 

CHI POSSO CHIAMARE PER L’ENDODONZIA?
Dërgoni një kërkesë duke përdorur formularin në të gjitha faqet e kësaj faqeje dhe do të keni përgjigjet që kërkoni.
Stafi i Elite Dental përbëhet nga dentistë mjekë të diplomuar në Itali dhe të regjistruar sipas rendit të dentistëve italianë, të cilët do të jenë në gjendje t’ju këshillojnë nëse keni nevojë të drejtoheni tek endodontika, të gjitha zyrat tona të hapura në Itali janë të pajisura për të bërë këtë lloj kujdes dentar, atëherë na telefononi me besim dhe ne do të jemi në gjendje t’ju ​​këshillojmë në mënyrën më të mirë të mundshme.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]